Kategoriat
Kotimaa

MTV Finland jalostuu useiksi murrekanaviksi

(RUOTSI) Suomalaisen Music Televisionin saama positiivinen vastaanotto on vakuuttanut myös muut pienet ja surkeat maat ympäri Eurooppaa siitä, että oman MTV:n avaaminen on järkevä ja yleisöä suuresti palveleva teko. Muun muassa Malta, Islanti ja Hopi-Hopi-intiaanien Norjan vuonoille perustama itsenäinen joskin laiton valtio ovat kiinnostuneita oman MTV-kanavan avaamisesta.
”Kyllähän tämä oli selvästi meiltä edistyksellinen askel”, sanoo MTV:n VJ Axl Smith tekstitysten tukemana. ”Jälleen kerran Suomi tekee edeltä jotakin, mikä saa muut haukkomaan henkeä”.
Täydellisesti nappiin menneen avauspäivän jälkeen väsynyt mutta onnellinen Smith suostuu kertomaan, että suomenkielinen MTV on vasta ensiaskel. Kanava tulee kokemaan vielä suurempia uudistuksia tulevaisuudessa.
”Loistavan vastaanoton seurauksena kanavaa aiotaan jalostaa vielä pidemmälle tekemällä MTV:stä erilaisia murreversioita”, kertoo kanoottimatkalta tavoitettu kanavapäällikkö Istuva Härkä. ”Kukapa ei haluaisi kuulla Smithin vääntävän lähetyksiä joko Savon tai Tampereen murteella?”

Lisäksi MTV:n tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu huhujen perusteella soittolistojen rakentaminen yhdessä radio Novan kanssa, ohjelmien dubbaaminen varmuuden vuoksi suomeksi tekstitysten tueksi sekä Mikko Alatalon palkkaaminen uudeksi iltapäivälaulattajaksi.
”MTV:n voittokulkua ei voi estää enää mikään”, Härkä uhoaa samalla, kun Lehden toimittaja ottaa vielä yhdeksännentoista unilääkkeentabletin ja huuhtoo ne alas vedellä.

13 vastausta aiheeseen “MTV Finland jalostuu useiksi murrekanaviksi”

Enemmän kuin adddresseista ja edelleenkin kuluneista vitseistä, pidän tahallisista provokaatioista. Niin ja tisseistä.

Itse asiassa, tahtoisin useita henk. koht. MTV kanavoita eri mielialoille yms.
Esim, silloin kun joku kirjoittaa adressin kolmella deellä, se on kuule ihan eri musat sitten.
’ttana

Koska Mtv-kolme ei voinut antaa Suomen nuorisolle sitä mitä se halusi, oli ulkomaisen formaatin tultava täyttämään tämä tyhjiö. Jos kaikki käy hyvin saattaa muusikteeveefinlandia saavuttaa jopa ne trendikkäät mittasuhteet, täyttää ne suuret saappaat, jotka Jyrki-ohjelma ja sitä edeltänyt Hittimittari ovat jälkeensä jättäneet.

Enemmän kuin tahallisesta provokaatiosta, aiheettomista tuplakonsonanteista, sekä kuluneista vitseistä, pidän tisseistä.

Enemmän kuin ”enemmän kuin” -alkuisista kommenteista, pidän… no vittu vaikka mutsistas.

Enemmän kuin siitä, että kommentoidaan ”enemmän kuin…” -alkuisia kommentteja, pidän maltillisesta pilkunnussimisesta. ’Kanavoita’ oli kiva, tykkäsin.

Enemmän kuin kommentoinnista, pidän nussimisesta, mutta hyvänä kakkosena se silti tulee.

Saksan MTV:hän dubbaa jo kaikki ohjelmat, eli Suomi on taas auttamattomasti kehityksestä jäljessä. Tosin Saksassa vielä itse tärkeintä eli musiikkivideoita ei dubata! Eli Suomi voisi olla edelläkävijä musiikin dubbaamisessa.
Tai vähintäänkin MTV Finland voisi tekstittää musiikkivideot. Siihen hyviä neuvoja saa YLE:n Euroviisu-osastolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Laaja teetakavarikko Vaalimaalla

(VAALIMAA) Suomalaismies jäi tänään kiinni Vaalimaan tullissa yritettyään tuoda maahan lähes kymmenen kiloa teetä. Kyseessä on suurin Suomen EU-jäsenyyden aikana...

Close