Kategoriat
Ulkomaat

Nasa myöntää: "Vituiksihan se meni"

(HOUSTON) Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa myöntää, että sen viimeaikaiset toimet ovat menneet pieleen.
”Vituiksihan tämä on mennyt kuin vapaussota”, Griffin toteaa etelävaltioiden lipun liehuessa taivaan punertuessa auringosta alaleuka väpättäen.
”Meille on syydetty miljardeja dollareita, mutta ei perkele saada kapista raketti maasta pois ilman ongelmia. Nyt koko maailma menee perseelleen”, Griffin povaa ja tirauttaa teatraalisen kyynelen.
Griffinin mukaan muun muassa rutto, Aids, heterous, kannibalismi ja passiivinen tupakointi ovat tästä lähtien NASA:n syytä. Lisäksi NASA ottaa vastuun myös lapsipornosta, Irakin sodasta, alkoholiverosta, massamurhista ja Teletapeista.
”Me ollaan oikeasti niiiiin pahoillamme kaikesta”, Griffin sanoo silmät punertaen vaivautuneen toimittajajoukon edessä. ”Antakaa anteeksi. Ei saatu taaskaan miehiä avaruuteen ilman ongelmia.”

Yksi vastaus aiheeseen “Nasa myöntää: "Vituiksihan se meni"”

Virtuaaliavaruusjärjestö ESA jatkoi viime viikonloppuna NASAa koskevien aiheettomien väitteiden esittämistä. ESAn mukaan NASA antaa virheellistä tietoa ja kohdistaa ESA:n asiakkaisiin harhaanjohtavaa markkinointiviestintää. ESAi on myös levittänyt medialle asiayhteydestä irrotettua ja luvatta NASA:n yhteistyökumppanin tietojärjestelmästä hankittua liikesalaisuuden piiriin kuuluvaa materiaalia.
– ESA:n väitteet ovat perättömiä. NASA noudattaa kaikessa toiminnassaan lainsäädäntöä ja määräyksiä. Lisäksi NASA:lla on myyntiä tekeville yrityksille tarkat ohjeet käytettävistä myyntiargumenteista ja keinoista, sanoo NASA:n toimitusjohtaja Fieces Pit.
Merkittävä määrä ESA:n asiakkaita onkin jo siirtynyt NASA:lle. Viiveen takia siirtopyynnön tehneet asiakkaat aktivoituvat NASA:lle parin viikon viiveellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päivän shakkisiirto

Nf6

Close