Kategoriat
Sähkeet

Tiistain talousluvut

Euro aamulla yli sentin nousussa – Yhteisvaluutta euro oli runsaan 1,6 sentin nousussa Yhdysvaltain dollaria vastaan kansainvälisillä valuuttamarkkinoilla tiistaiaamuna. Eurolla käytiin markkinoilla ennen kahdeksaa kauppaa 1,2179 dollarilla, kun Euroopan keskuspankki maanantaina noteerasi euron 1,2006 dollariksi.
Hex polki paikallaan – Pörssikurssit liikkuivat edellispäivän päätöksen tasolla, kun kaupankäynti tiistaina alkoi Helsingin pörssissä. Nokialla käytiin kauppaa 14,48 eurolla eli pari senttiä alle edellispäivän päätöksen. Neste Oil laski 0,11 euroa 23,19 euroon ja Fortum 0,08 euroa 13,78 euroon. Suurten metsäyhtiöiden kurssit nousivat muutaman sentin.
Lukuja ja sanoja – Neljä, 16 prosenttia, 17 257, lähes viidennes. Portfolioindeksi, tynnyrihinta, joustovara, e-, kurssitaso. Opec, vientituki, Kyproksen punta CYP 0,5736. Merkittävästi. 0,3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ranskalainen ruoka ei suomalaisten suosiossa

(KUOPIO) Eurooppalainen ruokakeskustelu velloo edelleen voimakkaana. Jacques Chiracin ja Silvio Berlusconin alentavat kommentit suomalaisesta ruuasta nostattavat voimakasta närää kansan keskuudessa....

Close