Kategoriat
Sähkeet

Kesätoimittajan sähkeuutisia tiistaille

Asiat ehkä näin — Joku puhui, että kylällä olisi tapahtunut jotain, mutta ei ollut ihan varma että kuka näki sen tai mitä tarkalleen ottaen oli tapahtunut — eikä kellonajastakaan ole ihan varmaa tietoa –, mutta en saanut juttua tarkistettua, kun kaikki vaihteet olivat jo kiinni eikä kunnantalolla avattu ovea.
Jotain tapahtui — Jotain tapahtui melko varmasti eilissäiltana jossain päin maakuntaa, mutta en ole ihan varma että mitä tai missä, enkä saa kiinni ketään, koska kaikki ovat lomilla tai eivät vastaa puhelimeen, eikä oikestaan edes ihan hirveästi kiinnosta ja olen jo muutenkin ylitöissä.
Missi kävi eläintarhassa — Et voi saatana olla vakavissasi. Enkä helvetissä kirjoita mitään neljän tuhannen merkin pläjäystä jostain saatanan tissitelineestä, joka sattuu käymään silittelemässä söpöjä, pörröisiä elukoita levikkialueella. Vittu joku roti näilläkin palkoilla.

3 vastausta aiheeseen “Kesätoimittajan sähkeuutisia tiistaille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi: Tapetulla paviaanilla ei yhteyksiä Lontoon tapahtumiin

(HÖGHOLMEN) Korkeasaaren lääkintäviranomaisten viikonloppuna tappamalla paviaanilla ei tiettävästi ollut mitään yhteyksiä Lontoon pommi-iskuihin, kertoi Suojelupoliisi tiistaina. Poliisi pahoitteli syvästi tapahtunutta....

Close