Kategoriat
Seksivau

Juhannushautajaisten varaamisella kiire

(PEIJAINEN) Suomen kappelit alkavat jo olla sangen täyteen buukattuja juhannukseksi. Onnekkaat saattavat vielä kuitenkin yhä muodikkaat juhannushautajaiset saada, kerrotaan Suomen Evankelisluterilaisesta kirkosta. Kirkon mukaan viinan hinnan lasku ja riittävän lämmin alkukesäkuu ovat nostaneet juhannuksen suosiota hautajaispäivänä entisestään.
”Jos esimerkiksi viinalla aikoo itsensä tappaa, niin nyt alkaa kyllä jo kiire olla. Toisaalta esimerkiksi viikonlopun liikenteessä voi vielä ajoissa ehtiä, jos pitää kiirettä. Tämä tietysti riippuu paljolti paikkakunnasta”, kertoo kirkon tiedotuskeskuksen johtaja Edward Gein huuliaan nuoleskellen.
Juhannuksen seutu on vuodesta toiseen pitänyt pintansa suosittuna yllätyshautajaisten ajankohtana.

4 vastausta aiheeseen “Juhannushautajaisten varaamisella kiire”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pappi-kansanedustaja lähetteli törkeyksiä

(HELSINKI) Pappi-kansanedustaja lähetti eduskunnassa työskentelevälle naiselle "törkykirjeen", kertoo Iltalehti. Kymmensivuinen kirje oli Iltalehden mukaan "sisällöltään tungetteleva ja härski." Samizdat-konsernin julkaiseman...

Close