Kategoriat
Seksivau

Kansa jakaantui kahtia

(KARHULA) Koko kansan suosikki, schlager-artisti Tapani Kansa jakaantuu kahtia. Jatkossa yläpuolisko keikkailee taiteilijanimellä Tapa Kansa. Alapuoliskon uusi identiteetti on tulevaisuudessa ’Ni!’ Kansa. ”Pyrimme tällä diversifionnilla keskittymään ydinosaamisalueisiimme tuplateholla”, kommentoi jakoa Kansanviihteen toimitusjohtaja Yrjö Sakari Yrjö-Koskinen.
Toimialuejakoon kuuluu, että Tapa Kansa keskittyy viinoitteluun, kännissä ördäämiseen ja riidan haastamiseen nakkikioskijonossa. ’Ni!’ Kansa puolestaan ajaa Helsinki–Lahti-väliä firman liisaamalla BMW 4D 530 D -henkilöautolla noin 140–160 kilometrin tuntinopeudella. Asioista perillä olevien tahojen mukaan molemmat osapuolet ovat jakoon tyytyväisiä.
Vaarana on, että Kansan jakautuminen tuottaa ns. mustia aukkoja, joita kumpikaan puolisko ei hoida. ”Tässä vaiheessa ei ole vielä aivan varmaa, kumpi puolisko pelastaa jatkossa ihmiset palavista taloista, mutta tilanne saadaan varmasti sovittua seuraavaan lööppimahdollisuuteen mennessä”, Yrjö-Koskinen sanoi. Lehden saamien tietojen mukaan Paavo Lipponen on ilmaissut kiinnostuksensa tähän tehtävään, mikäli palkkaehdoista sovitaan.
”We want… a shrubbery!” huusi ’Ni!’ Kansa vielä lehdistötilaisuuden lopuksi.

8 vastausta aiheeseen “Kansa jakaantui kahtia”

Tarkoitettiinko Helsinki-Lahti -välin tuntinopeudesta puhuttaessa nyt eurooppalaista vai afrikkalaista ’Ni!’ Kansaa?

Who would cross the Bridge of Death must answer me these questions three, ere the other side he see!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nollasähkeet lauantaille

Häkkinen harkitsi paluuta - Entinen F1-kuljettaja Mika Häkkinen harkitsi tosissaan paluuta formularadoille täksi kaudeksi. Juuri ilmestyneessä kirjassa Häkkinen pohtii, että...

Close