Kategoriat
Talous

Lehti julkaisee uudenlaisen verokalenterin

Lehti julkaisee tänään uudenlaisen verokalenterin, jossa listataan maamme köyhimmät ihmiset. Suomen köyhimpien tulot laskivat viime vuonna selvästi vuosituhannen alusta. Sadan pienituloisimman joukkoon pääsi kuitenkin samalla summalla kuin edellisvuonna eli kokonaistuloja sai kertyä yhteensä noin 2,7 euroa.
Pienituloisimpien listan kärkeen nousi yllättäen alamaailmassa tuntematon yllätysnimi, Umpikujan Rami. Yllättäjä päihitti naapurikapakan Penankin lähes 20,6 sentin pääomatuloillaan. ”Örryygh”, kommentoi Rami ykkössijaansa.

Tarpeellista tietoa

”Julkisuudessa on toisinaan paheksuttu verotietojen julkaisemista, mutta minun nähdäkseni me jaamme yhteiskunnallisesti tärkeää tietoa”, perustelee köyhäinkalenterin julkaisua Lehden taloustoimituksen esimies Alan Greenspan Jr. Kriitikoiden mukaan ihmisten köyhyyden julkistaminen ei ole välttämättä paras mahdollinen väline yhteiskuntarakenteen ylläpitämiseen. ”Nämä vasurit eivät usko myöskään trickle down -teoriaan tai tulohuipun veroprosentin laskemiseen”, Greenspan kuittaa toisinajattelijat.

Katso onko naapurisi köyhä

Lehden verokalenteri julkaistaan erillään myytävässä erikoisnumerossa. Pienituloisimpien listassa nimet on aakkostettu naapurin mukaan. Eli jos haluat selvittää, kuinka köyhä sinun naapurisi on, etsit vain luettelosta oman nimesi. Kohderyhmäanalyysimme mukaan tämä menetelmä on jopa 23% nopeampi kuin pelkkä nimien aakkostaminen.
”Kyllä minä epäilin, että se Torvisen Volvo on velaksi ostettu, mutta nyt ei tarvitse enää epäillä — ukkohan tienaa kymppitonnin vähemmän kuin meikäläinen”, kommentoi Janne Rööperi (dipl-ins). ”Vitun Rööperi”, vastasi Torvinen (köyh).

Yksi vastaus aiheeseen “Lehti julkaisee uudenlaisen verokalenterin”

Wittu, varastin Kymppikioskin isorintaisen myyjän silmien harhaillessa etumuksellani tämän utareiden välistä Lehden veroserikoisen ja petyin katkerasti! Saatana, oman nimei vierestä vain naapurieni naapurit ja he itse, mutta ei minun naapurustoani. Reklamaatiot tulette tuntemaan lumpioissanne!

Read previous post:
Työmarkkinaosapuolet: "Tupo-ovea pidetään raollaan"

(HELSINKI) Vaikeasta lähtöasetelmasta huolimatta työmarkkinakeskusjärjestöt pitävät keskitettyä tuloratkaisua mahdollisena. Etelärannasta tulleiden tietojen mukaan osapuolet pitävät "tupo-ovea varovaisesti raollaan". "Seppo Riski...

Close