Kategoriat
Kotimaa

VR muutosten kourissa

VR oy:lle on tulossa kaksi uudistusta elokuun alussa. Uudistukset nostavat lippujen hintoja 10 prosentilla, mikä on saanut kansalaiset kuohuksiinsa. VR ei aio kuitenkaan luopua välttämättömistä uudistuksistaan.
”Ensinnäkin aiomme lisätä jokaiseen istuimeen heitto-ominaisuuden, mikä on tuiki tarpeellinen turvallisuustekijä”, VR:n kommunikaatioleader Turo Höyrylä painottaa. ”Kansa ei usein ymmärrä omaa parastaan, joten jonkun on ajateltava heidän puolestaan. Mitä nyt on kymmenen prosenttia lisää hintaa paranevasta turvallisuudesta?”
Lisäksi VR alkaa huumata alle 3-vuotiaat lapset matkojen ajaksi, sillä asiakkailta on tullut paljon negatiivista palautetta kiljuvista, itkevistä ja ympäriinsä juoksentelevista huonotapaisista lapsista, jotka terrorisoivat muita matkustajia.
”Huumaaminen on kivuton ja täysin vaaraton tapa vaientaa ärsyttävät lapset”, Höyrylä kajauttaa. ”Itsekin neljän lapsen isänä tiedän, että välillä on sangen mukavaa kun kakarat ovat hetken hiljaa.”
”Eikös sitä niin sanota, että lapsi on sulosimmillaan nukkuessan?” Höyrylä lisää hetken hiljaisuuden jälkeen.

Read previous post:
Suomen vienti edelleen nousussa

(LOIMAA) Suomen viennin kasvu on pysynyt entisellään. Vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana Suomesta ehdittiin viennin keskusliiton mukaan viedä lähes kolmekymmentä hehtaaria....

Close