Kategoriat
Talous

Sähköisten meedioiden suosio kasvussa

(PORVOO) Printtimeedioiden suosio on viimeisen kymmenen vuoden aikana laskenut hiukan. Sähköisten meedioiden suosio sitä vastoin on noussu, etenkin viimeisen puolen vuoden aikana sähkömeedioilla on mennyt erityisen hyvin.
”Tämä oli kyllä aivan ennalta nähtävissä”, toteaa sähkömeedioiden liiton puheenjohtaja Uri Geller. ”Kaikki meidän alan työntekijät ovatkin myyneet printtipuolen osakkeensa jo hyvän aikaa sitten.”
Geller ei suostu kertomaan, kuinka kauan sähkömeedioiden suosio kestää. Joissain piireissä odotellaan kuitenkin jo painetun ennustuksen renessanssia. Viimeiset todella suositut printtimeediot olivat Nostradamus ja hänen edeltäjänsä, profeetta Johannes.
Tilastokeskuksen mukaan eri alojen suosion heilahtelu on seurausta kosmisten voimien myllerryksestä. ”Ping-ping-diuu-uu-uu”, todetaan tilastokeskuksesta. Vastaajan nimeä ei haluta antaa julkisuuteen.

Read previous post:
Jarkki Pensistö, häviäjä

(VIEREMÄ) Suomalaiset ja erityisesti vieremäläiset ovat perin kehnoja häviäjiä. Eilen illalla hävinnyt ja jo tänään aamupäivällä löytynyt Jarkki Pensistön Mirjami-vaimon...

Close