Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä keskiviikolta

Liikenne- ja viestintäministeri muuttaa Ranskaan — Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasimodo (kok.) muuttaa asumaan Pariisiin, Notre Damen katedraaliin. ”Kellot! Kellot!” kommentoi ministeri itse uutista.
Vanhanen vierailee Hollannissa — Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) tapaa ensi viikon keskiviikkona Hollannin pääministerin Jan Peter Balkenenden Haagissa. Pääministerien on määrä keskustella EU-asioista. ”Absolutismihan ei meinaa sitä, ettei voisi tötsytellä laadukasta budia”, totesi punertavasilmäinen Vanhanen.
Yksi loukkaantui asuntopalossa — Iijoessa syttyi tänään iltapäivällä uhkaava tulipalo, josta selvittiin kuitenkin uhreitta. ”On se saatana, että sen kerran kun sytyttää oman talonsa, niin anopille ei käy mitenkään”, sanoi tuohtunut asunnon omistaja.

Read previous post:
Hååbackasta

Sitä minä vaan, että minäkin sen Hååbackan olen nähnyt kadulla pari kertaa ja samaa mieltä olen että paska jätkä. Voi...

Close