Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä keskiviikolta

Liikenne- ja viestintäministeri muuttaa Ranskaan — Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasimodo (kok.) muuttaa asumaan Pariisiin, Notre Damen katedraaliin. ”Kellot! Kellot!” kommentoi ministeri itse uutista.
Vanhanen vierailee Hollannissa — Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) tapaa ensi viikon keskiviikkona Hollannin pääministerin Jan Peter Balkenenden Haagissa. Pääministerien on määrä keskustella EU-asioista. ”Absolutismihan ei meinaa sitä, ettei voisi tötsytellä laadukasta budia”, totesi punertavasilmäinen Vanhanen.
Yksi loukkaantui asuntopalossa — Iijoessa syttyi tänään iltapäivällä uhkaava tulipalo, josta selvittiin kuitenkin uhreitta. ”On se saatana, että sen kerran kun sytyttää oman talonsa, niin anopille ei käy mitenkään”, sanoi tuohtunut asunnon omistaja.