Kategoriat
Kotimaa

Alligaattori Bodom-järven surmien taustalla?

(VANTAA) Keskusrikospoliisi on avannut uuden tutkimuslinjan Bodom-järven neljänkymmenen vuoden takaisten tapahtumien selvittämiseksi. Uuden linjan mukaan surmatyöstä oli vastuussa alligaattori joko yksin tai yhteistyössä yhden tai useamman oudon seudulla liikkuneen venekunnan kanssa. Alligaattorin henkilöllisyyttä ei vielä haluta paljastaa, mutta todennäköisesti se on kuollut jo aikaa sitten.
”Kyllä se on aika epätodennäköistä, että alligaattori eläisi yli neljäkymmentävuotiaaksi”, valistaa biologi Juha Juha. ”Lisäksi tähdentäisin, että suomen vesissä tai metsissä alligaattori menehtyisi muutaman päivän kuluessa, joten uskokaa nyt saatana, että ei niitä täällä ole, eikä tule!”
Monet paikalliset eläkeläiset väittävät kuitenkin kivenkovaan nähneensä suuria matelijoita liikuskelemassa leiripaikan läheisyydessä murhaa edeltävällä viikolla. Näistä yksi oli työtön merkonomi Anders von Ft.
”Kyllä minä niitä näin. Siellä kelluskelivat tekeytyneinä milloin tukeiksi ja milloin merivoimien tykkiveneeksi. Itselläni ei ole koskaan ollut epäilystä alligaattorien osallisuudesta.”
Keskusrikospoliisin mukaan alligaattoriteoria tullaan todennäköisesti piakkoin ottamaan päätutkimuslinjaksi.

Read previous post:
Pikasähkeitä torstailta

Sanomalehtien lukemiseen käytetty aika laskussa -- syynä suomalaisten runsas viinankulutus Mansikkasato parhaimmillaan -- syynä suomalaisten runsas viinankulutus Vuoden päästä massoittain...

Close