Kategoriat
Talous

Toimitusjohtajat: Kolajuomat maistuvat samalta

Vuosikymmeniä kestänyt kiista maailman parhaan kolajuoman tittelistä päättyi eilen, kun Coca-Colan ja Pepsin johtohenkilöt myönsivät yhteisessä lehdistötiedotteessaan juomien maistuvan identtisiltä. ”Ei niissä ole vittu mitään eroa”, kirjoitti PepsiCo:n toimitusjohtaja Steven S. Reinemund lehdistötiedotteessaan. ”Markkinointikusetustahan tämä on kaikki ollut”, muotoili asian Coca-Cola Companyn toimitusjohtaja Douglas Daft.
Miljoonat kuluttajat ympäri maailmaa vastasivat yhtiöiden tiedotteeseen riemulla. Pörssissä molempien korporaatioiden kurssit kääntyivät selkeään nousuun. Yhdysvaltain varapresidentti Dick Cheney kommentoi käänteen tarkoittavan ”parempia, halvempia ja tehokkaampia juomia sotilaillemme, joilla on kova vapauden puolustamisen jano Lähi-idässä tälläkin hetkellä”.

Read previous post:
Räyttäälä hukkumassa lapsivesitulvaan

(RÄYTTÄÄLÄ) Räyttäälän kunta uhkaa hukkua lapsivesitulvaan. "Se siitä saatiin, kun hirvipeijaisissa kännispäissämme ryhmässä paneskeltiin. Nyt on koko Räyttäälä jäämässä lapsivesitulvan...

Close