Kategoriat
Sähkeet

Sähkeuutisia lauantailta

Onko miehesi sika? -tutkimus julki”Jos miehesi on sika, se tarkoittaa, että makuuhuoneesi on karsina ja sinua on kähmitty sorkilla”, kertoo tänään julkaistava Have You Been Fucked By A Pig? -tutkimus.
Kruunuprinsessat kasvavat maata pitkin — Lasikenkävalmistajat ovat huolissaan prinsessojen jalkaterien kasvusta. ”Eihän niille amatsoneille riitä kohta mikään”, lasikenkävalmistajien keskusliitosta kerrotaan.
Mirja Uhvetista Miss Olenhan-minä-ihan-saatanan-ruma-mutta-paskaakos-sille-on-tehtävissä 2004 — Liminganlahtelainen Mirja Uhvetti (19) kruunattiin myöhään juhannusaattoiltana Liminganlahdella Ekin Kievarissa vuoden Miss OMISRMPSOT:ksi. ”Äiree se vasta ruma on”, onnellinen voittaja hymyili.

Read previous post:
Lehden Gallup: "Ei vittu kiinnosta"

(SAUNAN TAKANA) Lehden Suomen Gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisia "ei juurikaan kiinnosta, saatana". Yli 30 prosenttia tutkimukseen vastanneista totesi, että...

Close