Kategoriat
Kotimaa

Kiusauksena oravat

(YLÄ-VÖYRI) Ylä-Vöyrin seurakunnassa ollaan saatu tarpeekseen hautakukkia ahnaasti varastelevista oravista. ”Joka saatanan orava pitäisi ampua”, jylisee Ylä-Vöyrin seurakunnan kappalainen Urkki Hientaus.
Nyt seurakunnassa onkin herännyt huoli, lankeaako kappalainen kiusaukseen ja alkaa pelehtiä oravien kanssa. ”Perkelekö ne on tänne vitsaukseksi lähettänyt?” Hientaus kysyy. ”Täällä ei ole kohta kenelläkään kukkia haudalla ja se on niiden haisevien talvirukkasten syy”, Urkki Hientaus sanoo ja viittaa ’haisevilla talvirukkasilla’ paikalliseen oravakantaan. ”Saatana kun lähdetään suntion kanssa ristiretkelle, niin siinä on kurrella paskat turkissa”, Hientaus lupaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Kiusauksena oravat”

Anna kuule kappalainen niiden oravien olla rauhassa,kuolevat ne kukat sinne muutenkin.On myös ihmisiä jotka hakevat kukkasensa hautausmailta kyläileen mennessä.Eiköhän anneta metsien asukkaiden olla rauhassa.Kappalaiselle sanoisin vielä että voisi aloitta ”tappamisen itsestään”jos ei hermot kestä.
Terveisin H.L

Read previous post:
Kohumissin kommentit säväyttivät

Kohumissi Kati Ska kohauttaa jälleen Suomen kansaa. Lehden haastattelussa Ska paljasti hätkähdyttäviä seikkoja tulevista suunnitelmistaan. " ", Ska sanoi. Tämän lisäksi...

Close