Kategoriat
Urheilu

Funktionalistien kisat käyntiin sopivan korkeilla aidoilla

(PARIISI) Funktionalistien yleisurheilun EM-kisat käynnistyivät eilen auringonpaisteessa. Avajaispäivän ensimmäisenä lajina toiminut miesten sopivan korkeat aidat päättyi kaikkien kilpailijoiden ylitettyä maaliviivan yhtä aikaa. Kisat jatkuvat tänään miesten ja naisten ei-liian-pitkällä kävelyllä ja sopivan painoisen sarjan painilla.
Funktionalistien EM-kisat ovat ensimmäiset laatuaan ja niihin osallistuu sadoittain urheilijoita, jotka kannattavat käyttötarkoituksen määrittäämää muotoilua arkkitehtuurissa ja sisustussuunnittelussa. Kisat päättyvät sitten, kun kaikkia alkaa kyllästyttää.

Read previous post:
Lipponen mököttää edelleen EU-valinnan takia

(MOSKOVA) Puhemies Paavo Lipponen aikoo jatkaa mykkäkoulua EU-komission johtajavalinnan mentyä sivu suun ainakin keskiviikkoon asti. Lipponen näytti myreää naamaa myös...

Close