Kategoriat
Kotimaa

Kasvi valitti tasa-arvovaltuutetulle

Iris germanica -lajin yksilö numero 238 728 123 on valittanut tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanoville kohtelustaan Jyväskylän kaupunginjohtajahaussa. Saksankurjenmiekan mukaan häntä ei kutsuttu haastatteluun ensimmäisellä kierroksella eikä hakemuspapereita ole arkistoitu asianmukaisesti kunnan diaareihin.
”Kaupungin virkamiehet sanoivat, ettei puhekyvyttömillä kasveilla ole asiaa dynaamisen kasvukaupungin ykkösmiehen pallille”, saksankurjenmiekka kommentoi valitustaan. ”Mielestäni on kohtuutonta hyllyttää hakemukseni vain siksi, että kasvan Porissa enkä kykene liikkumaan mihinkään, koska olen juurtunut maahan eikä minulla ei ole liikuntaelimiä”, tuohtunut kukka sanoi. ”Sitä paitsi edellinenkin kaupunginjohtaja oli välillä puhe- ja liikuntakyvytön”, saksankurjenmiekka jatkoi.
Tasa-arvovaltuutetun toimistosta ilmoitetaan, että vuosittain jopa sadat kasvi- ja sienikunnan jäsenet sekä arkkieliöt valittavat saamastaan kohtelusta. Yleisimmin pääjaksoon kohdistuva syrjintä pyritään esittämään pätkätyöläisyydestä tai työlupien epäselvyydestä johtuvana, tasa-arvovaltuutetun toimisto kertoo.

Read previous post:
Mies ihasteli diaesitystä

Juhan Sonin Heimo Setälä-Kuiro esitteli eilen perjantaina elämänsä ensimmäisen Powerpoint-diashow'n työtovereilleen. Lempääläinen virastopäällikkö kertoi olleensa erityisen tyytyväinen hienoihin siirtymäefekteihin. "Tapa...

Close