Nosti rahaa automaatista – raivostui saldosta!

0
10

(NÄRPIÖ-HERPES) Paikallinen mies Turkka Yli-Köyrinki-Ali raivostui huomattuaan, että nostettuaan ottomaatista käteistä pankki oli vähentänyt saman summan hänen tililtään. Toiminta on Yli-Köyrinki-Alin mielestä epäloogista, yllättävää ja terveen järjen vastaista.

“Painoin että nosta 20 euroa. Sitten katsoin kuittia ja jumalauta! Saldo oli 20 euroa pienempi kuin aiemmin. Mitä saatanan kepulipeliä perkele? Tähän saakka mitä olen rahaa nostanut automaatilla niin ei ole mennyt tililtä rahaa”, Yli-Köyrinki-Ali kertoo.

Yli-Köyrinki-Ali aikoo reklamoida seuraavaksi asiasta Automatialle, pankilleen, EKP:lle, suoraan korkeimpaan hallinto-oikeuteen sekä YK:n turvallisuusneuvostolle.

10 lukijakirjettä

 1. Närpes Kraft sanoo:

  Kerran löysin kolikon sohvan tyynyn alta ja kun otin kolikon pois se ei enää ollut siellä! Varmaan joku hyväntekijä vei sen!

  (0)
 2. Nordeath sanoo:

  Meidän pankki veloittaa kyllä asiakkaiden tilejä ihan ilman nostoakin

  (0)
 3. Ikämies sanoo:

  Myös EY:n ihmisoikeustuomioistuimeen on syytä tehdä valitus!

  (0)
 4. Fuzzy Saldo sanoo:

  Köyhä, kyykkyyn siitä! Jos tililläsi olisi tarpeeksi rahaa, et ilman suurennuslasia edes erottaisi onko saldo pienentynyt 20 €:lla.

  (0)
 5. Normihetero sanoo:

  Lääh-lääh, lisää noita säärimainoksia! :_P

  (0)
 6. Kari Raatelia sanoo:

  Kerran tein kissastani maukkaita lihapullia. Suosittelen!

  (0)
 7. hämmentynyt sanoo:

  kun nostat pankista rahaa niin siinä voittaa molemmat!

  (0)
 8. Otto Pätäkkä sanoo:

  Kun minä nostin tänä aamuna rahaa automaattiselta pankkitoimihenkilöltäni, hän antoi ensin vasempaan taskuuni kaksikymppisen ja otti sitten oikeasta taskustani viisikymppiä. Olin ihan selkeästi painanut häntä oikeasta kohdasta, mutta arvaamattomia ovat naiset.

  (0)
 9. jarmi sanoo:

  Tässä oli nyt sitä samaa henkeä, mitä Lehden alkupään tuotannossa! Olen iloinen. Enhän minä toki Lehtä silloin vielä lukenut, mutta viime päivinä on tullut selailtua arkistoja ja huomattua että ne ovat täynnä kultaa.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.