1. Suomen kotisieniviljelijät ry Kirjoituksesta tuoksahtaa vahvasti asennusvaiheessa olohuoneen parketin alle lue kommentti…

  2. minäkin Suomessa (kerros)talot ovat rumia, mutta onneksi nopeasti hajoavat. Niin ja lue kommentti…

  3. sauli niinistö hei, tulin lue kommentti…

Ota tästä nyt ilmainen Lehti:

24.2.2014 12:50 | Kotimaa, Politiikka, Urheilu

Täysraitis Suomen kansa moittii Arhinmäen alkoholinkäyttöä

opticians #1 slimmer_jimmer

(TILASTOKESKUS) Ministeri Paavo Arhinmäki paljastui häkellyttävällä tavalla Suomen ainoaksi alkoholia juovaksi ihmiseksi viikonloppuna Sotshin olympialaisissa. Tapaus on herättänyt suurta huomiota sosiaalisessa mediassa, eli toimittajien twitter-tileillä, koska oikean uutiskärjen puuttuessa voidaan aina korvata se sanomalla sosiaalinen media.

Suomalaiset ovat häkeltyneitä Arhinmäen käyttäytymisestä, koska maassamme alkoholin käyttö lopetettiin kokonaan jo vuosia sitten, eikä kenellekään olisi voinut tulla mieleenkään, että juuri jääkiekon seuraamiseen voisi liittyä alkoholin juomista.

“Mitä vittua sä siinä tölläät, haluukko turpaan homo” kommentoi paikallinen mies Jouko Perse-Känni, kun menimme tönimään häntä grillijonossa.

Lehden saamien epävirallisten kännijuorujen mukaan uudeksi kulttuuriministeriksi olisi vahvasti ehdolla Ahti Karjalainen.

8.2.2014 17:43 | Urheilu

Norjan emeritusvalmentaja Manfred Ewald kiittelee Sotshin loistoavausta

Old man from the sea Valerie

(ERFURT) Sotshin talviolympialaisten alku on ollut odotetusti Norjan juhlaa. Varsinkin maan hiihtäjät loistivat – avauspäivän matkoilta maa otti 45 kultamitalia. Kirkkaimpana tähtenä loisti 64-vuotias ampumahiihtäjä Ole Einar Björndalen, joka voitti miesten ampumahiihtokultaa, vaikka ampui kahdeksantoista sakkoa ja antoi kilpakumppaneilleen lähdössä puoli tuntia etumatkaa tehdäkseen kisasta kiinnostavamman.

Björndalen on vajaat 70 vuotta jatkuneella urallaan voittanut 94 MM- ja olympiamitalia, jolla hän on 33. menestynein norjalainen hiihtourheilija kautta aikain. Norjan emerituspäävalmentaja Manfred Ewald kiittelikin vuolaasti Björndalenin ja koko Norjan joukkueen “tsemppiä” ja “hyvää harjoittelukautta” menestyksestä.

“Avain menestykseen on usko ‘omaan tekemiseen’ nudge nudge, ‘onnistunut valmistautuminen’ wink wink, ja tietystiomatjätkätoikeillapaikoillahiihtoliitossaohomikäsetuollaonkatso!” Ewald kertoo ja pujahtaa ilmastointikanavaan.

Norjan tavoitteena on voittaa Sotshin talvikisoissa ihan vittu kaikki.

17.3.2013 18:49 | Kulttuuri, Nekrologit, Urheilu

Kai Pahlman otettiin viimeisen kerran vaihtoon

Photo Credit: J@ck!

(NURMIKENTTÄ JOSSAIN)  Kai Pahlman otettiin viimeisen kerran vaihtoon. Ennen vaihtoa Pahlman, taiteilija urheilun ja musiikin saralla, ehti tehdä satoja maaleja ja tuhansia vaikutuksia.

Kentälle jäi pianomusiikin sekaan leijailemaan pallo, joka laski yläkierteisenä nopeasti lakipisteestään kohti maalin yläkulmaa. Pahlman ei jäänyt vaihdon jälkeen stadionille, vaan jatkoi matkaansa kohti seuraavia otteluita.

7.8.2012 19:38 | Urheilu

KOK pyytää urheilijoita näyttelemään paremmin

(LONTOO) Kansainvälinen olympiakomitea on huolestunut Lontoon kisoissa ilmenneistä epäurheilijamaisista tempauksista. KOK muistuttaakin urheilijoita siitä, miten tärkeää maailmanlaajuiselle urheiluperheelle on pitää yllä jokseenkin naurettavia kulisseja siitä, että olympialaisissa olisi vuosikymmeniin ollut kyse jostain muusta kuin miljoonien arvoisten lahjusten siirtämisestä muutamien rasvaisten vanhojen äijien tileille sekä globaalin mainoskampanjan tarjoamisesta muutamille jättikorporaatioille.

“On tärkeää noudattaa vuosisataista olympia- ja urheiluhenkeä”, sanoo kisojen tiedottaja Coubert Coubert vain hädin tuskin pitäen naamansa peruslukemilla, “ja siksi on erittäin tärkeää muistaa noudattaa sääntöjä, paitsi jos sattuu olemaan merkittävästä urheilumaasta, jolla on paljon kavereita komiteassa sekä tuomaristossa.”

Muista oikea sponsori

Coubert muistuttaa, että jokaisen urheilijan on ns. sääntöjen mukaan yritettävä aina parhaansa, paitsi jos ei halua ja sattuu olemaan aika tunnettu. “Näissäkin tapauksissa on kuitenkin näyteltävä parhaansa mukaan, että illuusio jostakin sellaisesta ihanteesta jota ei ole ikinä ollut, pysyisi pystyssä.”

Myös KOK korostaa, että vain kaikkien yhteisellä ponnistuksella olympiahenki saadaan kantamaan kisojen välisenkin ajan.

“Ja olympiahengellä tarkotamme, että jos sinulla on vääränvärinen paita katsomossa tai jos sinulla sattuu olemaan jotain yhteiskunnallista sanottavaa, vartijamme hakkaavat sinusta paskat pihalle”, kannustaa Coubert.

1.8.2012 12:15 | Urheilu

Michael Phelps voitti 700:nnen olympiamitalinsa

(LONTOON RAE) Amerikkalaisesta uimarista Michael Phelpsistä tuli myöhään eilen kaikkien aikojen menestynein olympiaurheilija. Phelps voitti kahdeksannenkymmenennen kultamitalinsa ja yhteensä jo 700:nnen mitalinsa olympiatasolla, kun Yhdysvaltain joukkue otti 3×120 metrin koirauinnin tai 2xjonkunvitunmatkan olympiavoiton.

Phelps ohitti tilastoissa Jonkun Neuvostoliittolaisen, josta on liikaa aikaa että ketään kiinnostaisi. Hän saattaa vieläkin komistaa tilastojaan, sillä hän kilpailee Lontoon kisoissa vielä 27:llä muulla matkalla, joista hänen paraatilajeinaan pidetään 211,5 metrin käsipohjaa ja sadanmetrin hevosta.

Kaikkiaan Phelpsillä on nyt jo 7208 uinnin arvokisamitalia, kun mukaan lasketaan pitkän altaan, lyhyen altaan, keskipitkän altaan, porealtaan, kylpytynnyrin ja kahluualtaan MM-kisat ja olympialaiset. Saavutuksillaan hän sijoittuu kaikkien aikojen tilastossa neljänneksi. Hän voi kuitenkin nousta vielä ykköseksi, jos vaivautuu ainakin katsomoon asti seuraavissa kisoissa.

Lehti också här