1. Brad Wood Kansalaisjournalismin taso laskussaKansalaisjournalismia tehdään lue kommentti…

  2. Brad Wood Israel edelleen Lähi-idän suvaitsevaisin (Tel Aviv) Israelin lue kommentti…

  3. Olli Kivinen Hei, lähdin lue kommentti…

Ota tästä nyt ilmainen Lehti:

16.6.2014 18:34 | Ulkomaat, Urheilu

Blatter taipuu – uusi kisaisäntä 2022 on Yuggoth

leucocoprinus birnbaumii or I'm a dutchmanCreative Commons License weegeebored

(USHER) Kiista vuoden 2022 jalkapallon MM-kisäisännästä on ratkeamassa. Lehden Urheilu-Lehden saamien tietojen mukaan kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtaja Sepp Blatter on taipunut kompromissiratkaisuun, jossa kisat siirretään pois alkuperäiseltä isännältä Qatarilta lahjontaepäilyjen takia sekä “siksi että voi nyt vittu oikeasti jalkapalloa Persianlahdella keskikesällä miten kännissä me oltiinkaan”, kertovat lähteet Urheilu-Lehdelle.

Uudeksi kisapaikaksi Blatter ehdottaa Yuggothia, joka on nouseva talous- ja jalkapallomahti sekä muinaisten sientä ja rapua muistuttavien hirviömäisten mi-go-olentojen koti aurinkokunnan äärilaidalla, jossa mustat pikijoet virtaavat ikivanhojen siltojen ali jättimäisten mustien kaupunkien katveessa. Blatterin mukaan Yuggoth on erinomainen mahdollisuus Fifalle levittää jalkapallon mainetta uusille markkina-alueille ja myydä lisää köyhien ompelemia 3xl-kokoisia pelipaitoja valkoisille äveriäille läskeille. Blatterin mukaan Yuggothin keskilämpötila turnausaikaan on noin 220 astetta pakkasen puolella, mikä on hänen mukaansa hyvin sopiva pelilämpö, kun vain riittävä nestehuolto varmistetaan.

Myös Fifan muiden päättäjien mukaan Yuggoth on oiva valinta. “Kannatan ehdottomasti kisapaikaksi, mikäsenytolikaan, anteeksi, on tässä vähän ruokaa suussa“, kommentoi Euroopan liiton johtaja Michael Platini.

Yuggothin edustajat lupasivat ensitöikseen orjuuttaa satojatuhansia ihmisiä stadionien rakennusväeksi ja syöstä heidät hitaasti loputtomaan piinaan ja kuristavaan hulluuteen kosmoksen pimeydessä, kuten tällaisissa projekteissa on tavannut olla tapana.

24.2.2014 12:50 | Kotimaa, Politiikka, Urheilu

Täysraitis Suomen kansa moittii Arhinmäen alkoholinkäyttöä

opticians #1 slimmer_jimmer

(TILASTOKESKUS) Ministeri Paavo Arhinmäki paljastui häkellyttävällä tavalla Suomen ainoaksi alkoholia juovaksi ihmiseksi viikonloppuna Sotshin olympialaisissa. Tapaus on herättänyt suurta huomiota sosiaalisessa mediassa, eli toimittajien twitter-tileillä, koska oikean uutiskärjen puuttuessa voidaan aina korvata se sanomalla sosiaalinen media.

Suomalaiset ovat häkeltyneitä Arhinmäen käyttäytymisestä, koska maassamme alkoholin käyttö lopetettiin kokonaan jo vuosia sitten, eikä kenellekään olisi voinut tulla mieleenkään, että juuri jääkiekon seuraamiseen voisi liittyä alkoholin juomista.

“Mitä vittua sä siinä tölläät, haluukko turpaan homo” kommentoi paikallinen mies Jouko Perse-Känni, kun menimme tönimään häntä grillijonossa.

Lehden saamien epävirallisten kännijuorujen mukaan uudeksi kulttuuriministeriksi olisi vahvasti ehdolla Ahti Karjalainen.

8.2.2014 17:43 | Urheilu

Norjan emeritusvalmentaja Manfred Ewald kiittelee Sotshin loistoavausta

Old man from the sea Valerie

(ERFURT) Sotshin talviolympialaisten alku on ollut odotetusti Norjan juhlaa. Varsinkin maan hiihtäjät loistivat – avauspäivän matkoilta maa otti 45 kultamitalia. Kirkkaimpana tähtenä loisti 64-vuotias ampumahiihtäjä Ole Einar Björndalen, joka voitti miesten ampumahiihtokultaa, vaikka ampui kahdeksantoista sakkoa ja antoi kilpakumppaneilleen lähdössä puoli tuntia etumatkaa tehdäkseen kisasta kiinnostavamman.

Björndalen on vajaat 70 vuotta jatkuneella urallaan voittanut 94 MM- ja olympiamitalia, jolla hän on 33. menestynein norjalainen hiihtourheilija kautta aikain. Norjan emerituspäävalmentaja Manfred Ewald kiittelikin vuolaasti Björndalenin ja koko Norjan joukkueen “tsemppiä” ja “hyvää harjoittelukautta” menestyksestä.

“Avain menestykseen on usko ‘omaan tekemiseen’ nudge nudge, ‘onnistunut valmistautuminen’ wink wink, ja tietystiomatjätkätoikeillapaikoillahiihtoliitossaohomikäsetuollaonkatso!” Ewald kertoo ja pujahtaa ilmastointikanavaan.

Norjan tavoitteena on voittaa Sotshin talvikisoissa ihan vittu kaikki.

17.3.2013 18:49 | Kulttuuri, Nekrologit, Urheilu

Kai Pahlman otettiin viimeisen kerran vaihtoon

Photo Credit: J@ck!

(NURMIKENTTÄ JOSSAIN)  Kai Pahlman otettiin viimeisen kerran vaihtoon. Ennen vaihtoa Pahlman, taiteilija urheilun ja musiikin saralla, ehti tehdä satoja maaleja ja tuhansia vaikutuksia.

Kentälle jäi pianomusiikin sekaan leijailemaan pallo, joka laski yläkierteisenä nopeasti lakipisteestään kohti maalin yläkulmaa. Pahlman ei jäänyt vaihdon jälkeen stadionille, vaan jatkoi matkaansa kohti seuraavia otteluita.

7.8.2012 19:38 | Urheilu

KOK pyytää urheilijoita näyttelemään paremmin

(LONTOO) Kansainvälinen olympiakomitea on huolestunut Lontoon kisoissa ilmenneistä epäurheilijamaisista tempauksista. KOK muistuttaakin urheilijoita siitä, miten tärkeää maailmanlaajuiselle urheiluperheelle on pitää yllä jokseenkin naurettavia kulisseja siitä, että olympialaisissa olisi vuosikymmeniin ollut kyse jostain muusta kuin miljoonien arvoisten lahjusten siirtämisestä muutamien rasvaisten vanhojen äijien tileille sekä globaalin mainoskampanjan tarjoamisesta muutamille jättikorporaatioille.

“On tärkeää noudattaa vuosisataista olympia- ja urheiluhenkeä”, sanoo kisojen tiedottaja Coubert Coubert vain hädin tuskin pitäen naamansa peruslukemilla, “ja siksi on erittäin tärkeää muistaa noudattaa sääntöjä, paitsi jos sattuu olemaan merkittävästä urheilumaasta, jolla on paljon kavereita komiteassa sekä tuomaristossa.”

Muista oikea sponsori

Coubert muistuttaa, että jokaisen urheilijan on ns. sääntöjen mukaan yritettävä aina parhaansa, paitsi jos ei halua ja sattuu olemaan aika tunnettu. “Näissäkin tapauksissa on kuitenkin näyteltävä parhaansa mukaan, että illuusio jostakin sellaisesta ihanteesta jota ei ole ikinä ollut, pysyisi pystyssä.”

Myös KOK korostaa, että vain kaikkien yhteisellä ponnistuksella olympiahenki saadaan kantamaan kisojen välisenkin ajan.

“Ja olympiahengellä tarkotamme, että jos sinulla on vääränvärinen paita katsomossa tai jos sinulla sattuu olemaan jotain yhteiskunnallista sanottavaa, vartijamme hakkaavat sinusta paskat pihalle”, kannustaa Coubert.

Lehti också här