Kansalaiset vaativat: Turvapaikanhakijoiden osallisuus idänkaupan romahtamiseen, Nokian alamäkeen ja Mainilan laukauksiin selvitettävä

0
24

Sin limitaciones.Creative Commons License Síndrome feliz

(CAMP DAVID) Turvapaikanhakijoiden määrän nopean kasvun vaikutuksista vaaditaan tarkempia viranomaisselvityksiä. Muun muassa kansanedustaja ja läänintaiteilija Pentti Oinonen (ps.) edellyttää, että poliisin on tutkittava, ovatko turvapaikanhakijat esimerkiksi syyllistyneet Mainilan laukausten ampumiseen, kuten sosiaalisessa mediassa on väitetty.

“Ja miten niin sanottu suvaitsevaisto muka puolustelee turvapaikanhakijoiden suunnattomia metsäklusterin virheinvestointeja Pohjois-Amerikkaan 2000-luvun taitteessa?” hän ihmettelee.

Aiemmin myös monet Oinosen puoluetoverit ovat hämmästelleet sitä, ettei turvapaikanhakijoiden kytköksiä sisäasiainministeri Ritavuoren sekä rikosetsivä Erwin Kösterin surmiin ole tutkittu riittävällä tarkkuudella eikä kansainvälisen maahanmuuttobisneksen ja SPR:n yhteyksistä tapahtumiin ole puhuttu ollenkaan.

Myös kielteisistä asioista on voitava puhua

“Se, että turvapaikanhakijat määräsivät pankit pelastettaviksi pk-yrittäjien ja kotitalouksien kustannuksella 1990-luvun alun lamassa on anteeksiantamatonta. Vaikka jo tätä ennen oli selvästi nähty, että turvapaikanhakijoiden jääräpäinen ripustautuminen vahvan markan politiikkaan oli ollut tuhoisaa maallemme”, Oinonen jatkaa.

Lehden omat lähteet, jotka eivät tietenkään pyri ajamaan julkisuuden kautta omia etujaan poliisiorganisaatioiden välisissä kiistoissa vaan tuota noin, kertovat, että kansalaiset ovat vaatineet viranomaisilta suurempaa avoimuutta etnisen taustan kertomiseksi myös Soneran umts-toimilupakauppojen ja hattujen sodan kaltaisissa tapauksissa.

“Suomen teollisuuden rakenteiden yksipuolistaminen ja ulkomaanviennin turvaaminen voittopuolisesti clearing-kaupan varaan vuosikymmeniksi, oli turvapaikanhakijoilta mieletön virhepäätös, jonka hintaa joudutaan maksamaan vielä kauan heikentyneenä kilpailukykynä”, todetaan muun muassa Suomidemokraatit-puolueen tuoreessa ohjelmassa.

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) jyrähtääkin, että turvapaikanhakijoiden päätökset Nokian matkapuhelindivisioonan tulevaisuudesta ja etenkin kosketusnäyttöpuhelinten hylkäämisestä 2000-luvun alussa näyttävät taas olevan “yksittäistapaus jota ei saa yleistää“.

24 lukijakirjettä

 1. RASMUS-nalle Elfgren sanoo:

  Tiedote: Lehti-lehti asetettu tarkkailuun
  20.1.2016

  Tämän turvapaikanhakijoihin kohdistuvan vihapuhetta lähentelevän kirjoituksen takia bloginne on nyt KRP:n tarkkailussa. RK… siis KRP suosittaa ihan tymän rasistijunttikansan mielipiteiden halveksumista jatkossakin, sekä jatkuvaa Kok/Kesk/KD/PS-puolueiden solvaamista. Lehden journalismi on tutkimustemme mukaan aiemmin noudattanut edellä kuvattua täysin laillista, kansanvalistuksellista linjaa. Toivomme paluuta siihen, tai joudumme ryhdymme toimenpiteisiin.

  (16)
  • Huolestunut kyylä sanoo:

   Me huolestuneet kansalaiset olemme perustaneet kyttäysrinkejä epäilyttävien tyyppien tarkkailua varten. Ilmoitamme puhelinrinkiimme heidän liikkeistään ja joskus jopa poliisille. Näin heidän liikkumisensa ei aiheuta sietämätöntä uhkan ja pelon tunnetta. Eikö heitä voitaisi internoida vartioiduille alueille, mallia voitaisiin ottaa saksalaisten tai USA: n toteuttamista ratkaisuista ?

   (4)
 2. lf sanoo:

  . . . poistin juuri teidät suosikeistani, koska päivityksiä tulee aivan liian harvoin.

  (10)
 3. totuus kansalle sanoo:

  Turvapaikanhakijoiden virheitä ei kehdata myöntää. Ennemmin eletään niiden kanssa ja jopa kielletään ikävien asioiden olemassaolo.
  Sigmund Freudin psykoanalyysiin tutustuneet tunnistavatkin tässä olevan kyseessä ihmismielen defenssimekanismin.

  (12)
 4. Martti Luther sanoo:

  Juutalaisten osuus holokaustiin on viimein selvitettävä! En voi levätä rauhassa muuten.

  (7)
 5. Teemu VIII sanoo:

  turvapaikanhakijoiden vika sekin etten koskaan saanut olympia- tai MM-kultaa. kovat penaltit! hyysäily lopetettava!

  (7)
  • Somekohu sanoo:

   Mikä on kantasi teidän jääkiekkolijoiden traditionaalisesti harrastamiin joukkoraiskauksiin?

   (-1)
   • kendo yanar, kaukalo kulttuurin tutkia (väkiv. tri) sanoo:

    ei saa yleistää! sitäpaitti kuuluu ronskiin hoki äijjien puku huonekulttuuriin. mällit huuleen ja lättyä pussyyn, vaikka tekee kipiää, niin ei haittaa, ihanaa. pikku väärin käsityksiä nyt syntyy kun normaalien joukkoon päätynyt jää kiakkoilija tai joskus joukkuekin tulkitsee cheerleaderin hymyn väärin. kulttuurieroja ja kyllä näistä pikku lieve ilmiöistä päästään kun nuorisokiekkoiluun eli valistukseen panostetaan. junnut ei aina vielä tiedä että kiinnipitäminen ja keihästäminen on kielletty. niijja se cheerleader huara oli mini hame päällä napa vilkkuen elikkä sai mitä halus!!!11 meijjän kulttuurissa kuuluu pukeutua peittävästi löysiin verkkareihin ja ylisuureen peli paitaan.

    (20)
   • Teemu VIII sanoo:

    ei pidä yleistää ja sitäpaitsi joukkoraiskaukset kuuluvat kanadalaiseen jääkiekkokulttuuriin. meidän on ymmärrettävä 40 asteen pakkasessa asuvien jenkkien naapurien traumaperäisiä oireiluja. sitäpaitsi hieno perinne se on kuten meikäläinen “poika saunoo koko joukkueen virtsassa” kulttuurikin!

    (5)
     • Matts Sundin sanoo:

      Jepellä/Somekohulla taitaa olla salaisia homofantasioita, liekö ihan setamies? Kannattaa kääntyä lähinnä Ruotsin jääkiekkomaajoukkion puoleen, varmaan kaipaavat vaihteeksi tiukkaa tavaraa.

      (0)
   • Olette kateellisia sanoo:

    Ei meidän jääkiekkoilijoiden tarvi raiskata, piparia saa ihan milloin vain kun pikkasen ottaa katsekontaktia.

    (4)
    • Huolissaan naisista sanoo:

     Mutta Teemu sanohan, oletko itse jo lopettanut joukkoraiskaamisen?

     (-2)
    • Kiakkoraiskaritprkl sanoo:

     No miksi sitten kumminkin harrastatte joukkoraiskauksia? Pahuusko? Pitäisikö teidät kaikki ehkä vetää munista hirteen tai ampua seinää vasten kuoliaiksi? Teemu?

     (-2)
 6. Oikeesti, te ootte säälittäviä ... sanoo:

  Miten saatoitte unohtaa esimerkiksi finanssikriisin, 20-luvun lopun laman ja sodanjälkeiset devalvaatiot? Oli mamujen salajuoni että jopa europarlamentaarikko Liisa Pien innostui selittämään sitä ihanuutta kun eurojäsenyyden myötä devalvaatio ei enää kuulu talouspolitiikan keinovalikoimaan.

  Me vanhemmat rasistit muistamme että clearing-kauppa oli kepun ja silloisen vasemmiston (=nykyään suvakit eli punavihreä kupla) lempilapsi. Jotkut innokkaimmat jopa vaihtoivat Leningradin matkalla ruplia viralliseen kurssiin.

  Mainilan kautta on Hyrsylän mutkan etappitalon kautta tullut kai useampi aseistettu terroristi jolta patit on matkan aikana huvenneet pikkukeikkoja tehdessä, ja ovat jo sen verran kotoutuneet että osaavat ampua laukaus-laukaus-laukaus tyyliin.

  Toki ilman Saksassa jo oleskelleita pakolaisia Soneran UMTS-neuvottelut olisivat kaatuneet alkuunsa.

  Ette muuten ole huomanneet ylistää miten “Suomi on ruotsalainen”-ohjelma on innoittanut katupartiolaisia ottamaan nimen skandinaavisesta mytologiasta.

  (-2)
 7. Nimeni on Kansa ja Tapani tulette tuntemaan sanoo:

  Suomen Leijona-t-paita järkytyksen seurauksena taon tekstini nyrkillä ja muistutan yhteen puristetun purukalustoni välistä Digitan yksityistämiseen liittyvästä kytkennästä turvapaikanhakijoihin. Jokainen maalaisjärjellä varustettu voi tarkistaa tosiasiat netistä. Poliisilaitokselle en lähde, mutta luotan viranomaisten hoitavan velvollisuutensa ja saattavan asianomaiset vastuuseen.

  (-3)
 8. Filifjonkan sanoo:

  Pakolaiskriisi on pakolaisten vika. Jos ei olisi pakolaisia, niin ei olisi koko kriisiäkään. Mikä sitten saa ihmisen ryhtymään pakolaiseksi? Mikäpä muu kuin laiskuus ja sielunvihollisen johdattelu ohjaa nämä ihmiset tuhansien kilometrien päässä odottavaan paratiisiin.

  (-4)
 9. Paavo Väyrynen sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.