Kysely: suurin osa maahanmuuttokriitikoista kehittäisi turvapaikkalainsäädäntöä perseraiskaamalla suvakkihuoran

0
22

(SOME) Lehden teettämän mielipidekyselyn mukaan tärkein tapa vastata nykyiseen turvapaikanhakijatilanteeseen olisi suvakkihuoran perseraiskaaminen. Kysely tehtiin maahanmuuttokriitikoille sosiaalisessa mediassa.

“Suomeen on tänä vuonna tullut kymmenkertainen määrä turvapaikanhakijoita viime vuoteen verrattuna, joten perseraiskaisin suvakkihuoran”, arvioi tilannetta nimimerkki Ylikorrekti. Samoilla linjoilla on nimimerkki Argumentoija:

Turvapaikanhakijoista tulevat kustannukset nousevat luultavasti korkeiksi. Siksi perseraiskaisin suvakkihuoran“, hän summaa näkemyksensä. Hän on myös huolissaan sananvapauden kaventumisesta.

Perseraiskaisin suvakkihuoran… Mikä olikaan kysymys?” hän pohtii.

Suvakkihuoran perseraiskaamisesta
uskallettava puhua

Perussuomalaisten kansanedustaja Luomiskertomus Luulen-Suomen-Itsenäistyneen-Talvisodassa muistuttaa, että suvakkihuoran perseraiskaamisen taustalla on tavallisten ihmisten oikeutettu pelko. Hän puhui aiheesta muun muassa osallistuessaan Itsenäinen Suomi 2015 -tapahtumaan itsenäisyyspäivänä. Tapahtumassa käytiin rakentavaa debattia maahanmuuton hyvistä ja huonoista puolista.

“Meidän on tärkeää kuunnella niiden tavallisten suomalaisten ääntä, jotka haluavat perseraiskata suvakkihuoran”, Luulen-Suomen-Itsenäistyneen-Talvisodassa muistuttaa.

Kaiken väkivallan ja sillä uhkailemisen hän kuitenkin tuomitsee ehdottomasti. Tavallaan. Useimmiten.

22 lukijakirjettä

 1. tohtori sykerö sanoo:

  Päinvastoin paras rangaistus suvakkihuorille on se, ettei heihin osoiteta minkäänlaista kiinnostusta. Hehän nimenomaan haluavat tulla raiskatuiksi, sen takia näitä mokkakikkeleitä tänne roudataan.

  (16)
 2. Kaikki on suhteellista sanoo:

  No, minä sain eilen kommentin: Hirteen natsihuora!!!
  No, ensinnäkin. En ole natsi, enkä kyllä ole huorakaan. Mutta joku olis sitä mieltä.

  Tuskin kukaan jää ilman näitä inhottavia kommentteja. Ja kummaltakin puolelta kyllä osataan ihan samalla lailla.

  (16)
 3. Suvakkihuora sanoo:

  Kerran kun olin suvakkihuoraamassa eräisssä suvakkihuorien perseraiskausjuhlissa, niin poltin kannabista ja sain siitä yliannostuksen tai sitten ehkä emmentalista, mutta siinä maassa maatessani näin unen jossa kaikki maailman ihmiset perseraiskattiin yhtä aikaa. Se oli kyllä aivan mahtava uni. Siinä meni vanhat, että nuoret samanlailla. Ja kaikki maahanmuuttokriittisetkin perseraiskattiin ja he vihdoin ymmärsivät elämän tarkoituksen ja kaikki elivät onnellisina elämänsä loppuun asti, mitä nyt välillä vähän sulkijalihasta jomotti.

  (8)
  • Der Untergang sanoo:

   Perseraiskattuna Hitlerkin olisi sotinut paremmin.

   (6)
 4. Den Glider In sanoo:

  Karttaa kun katsoo, niin huomaa että Suomi-neitoa perseraiskataan jatkuvasti Venäjän karhun toimesta. Elämmekö suvakkimaassa? Kysyn vaan?!

  (7)
 5. Jammu S sanoo:

  Mamujen tekemät raiskaukset loppuisivat, jos erityisesti nuorehkot suvakkinaiset sekä teinityttö-suvakit antaisivat itsensä vapaasti mamujen käyttöön. Miespuoliset heterot suvakit kyllä suvaitsisivat tämänkin.

  (6)
 6. Oliks jotain muuta vielä sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 7. Taiteilija Kaivossa sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 8. Neohompanisti Turusta sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 9. Heil hilleri sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

  • Mähmätti sanoo:

   Kyllä nuo kommentoijat olivat ITSE suorittamassa perseraiskausta.

   (0)
  • Hassu Kalonen sanoo:

   Tämä on äärimmäisen tärkeä ero ymmärtää, vaikka suvakkihuorat tahallisesti haluaisivat vääristellä meidän tavallisten ihmisten kannanottojamme ja ansaitsisivat tulla toimestani perseraiskatuiksi siitä hyvästä. On ihan eri asia toivoa mamun perseraiskaavan suvakkihuoran, kuin haluta itse perseraiskata suvakkihuoran. Nyt joku suvakkihuora kuitenkin tulee inisemään, että eikö perseraiskauksen toivominen suvakkihuorille ole aina yhtä kamalaa, riippumatta siitä kuka tämän perseraiskauksen suorittaa? Vastaukseni on, että ei, johan sen järkikin jo sanoo. Jos et tätä tajua, olet erityisen perseraiskattavaksi tultavaksi ansaitseva suvakkihuora ja aion perseraiskata sinut.

   (-3)
 10. Hames Sarvihiiri sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 11. Hermann Banganus sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 12. Hames Sarvihiiri sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 13. sauli niinistö sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 14. Parkanon Platon sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.