Äärisuvaitsevaisto mellakoi Jyväskylässä

0
16

viking 2Creative Commons License Katherine

(KESKITIE) Äärisuvaitsevaiset vasemmistojärjestöt riehuivat Jyväskylän keskustassa keskiviikkona. Oikean äärilaidan toimintaa vastustavia mielenosoittajia kerääntyi kaupungin keskustan poliisin arvion mukaan noin tuhat.

Mielenosoitus äityi pysymään loppuun saakka rauhallisena. Sen lopuksi ei pahoinpidelty kolmea ihmistä, eikä otettu väkivaltaisesti yhteen poliisin kanssa. Mielenosoittajat eivät poliisin arvion mukaan myöskään olleet ennalta varustautuneet väkivaltaa varten, eikä yhdenkään mielenosoittajan kotoa löytynyt jälkikäteen laittomia tuliaseita.

Noin joka viidettä mielenosoittajaa ei ole vangittu. Helsingin Sanomia ei useista yrityksistä huolimatta tavoitettu kommentoimaan, mitä pahaa mielenosoittajat todennäköisesti kuitenkin ovat tehneet.

16 lukijakirjettä

 1. Hohhoijjaa sanoo:

  Ihmettelin, ettei kukaan äärisuvaitsevainen tällä kertaa heittänyt pyörätelinettä jonkun kapitalistiriistäjän liikkeen ikkunan läpi kuten tapana on ollut… Ilmeisesti unohtui fasistirasistien vastustamisen kiihkossa.

  (8)
 2. Kiekko jengi sanoo:

  No itsenäisyyspäivänä taas tavataan. Annetaan poneille taas vähän suvaitsevaisuutta.

  (7)
  • karjala sanoo:

   Hyvä että toit esille mellakoiden oleellisimman asian! Poliisin pitäisi vaihtaa hevosparat esimerkiksi lapsiin; kun anarkistihipit aiheuttavat tuhoa poliisin ympärillä olevaan lapsikilpeen, joutuvat vihervassarit painumaan syvälle maan alle välttääkseen iltapäivälehtien otsikoita kuuliaisesti seuraavien kansalaisten raivon!

   (-2)
  • Vihervasemmistolaisanarkistikommarijuppihippipunkkari sanoo:

   This comment has been removed due to low ratings.

   • Dullaati dullaa sanoo:

    Joo, näinhän se on. Tanssitunnilta – ihan varmasti …

    (5)
 3. Growhouse sanoo:

  Kotietsinnät siis katsottiin aiheellisiksi, mutta mitään ei “löydetty”. Taisivat poliisit itsekin olla kasvattajia. Postilaatikot olisi hyvä panna seurantaan ja työttömyysturvan väärinkäyttäjät narauttaa.

  (1)
 4. Parasiempre sanoo:

  Höpö höpö, Sauvolainen ja muutama ystävä oli vaan kerääntynyt vaihtamaan autostereoita ja diilaamaan öh…mustikoita.

  (0)
 5. Mikael Aalto sanoo:

  Ovatko nämä nyt sitten niin suvaitsevaisia että suvaitsevat myös natseja, vai vallitseeko heidän välillään keskinäinen suvaitsemattomuus?

  (1)
  • Yksi Meistä sanoo:

   Joo kato, suvaitsevaisuus on semmonen salahomma jonka tarkoitus on sulkea natsit ulkopuolelle yhteiskunnasta. Se on kaikkien muiden natsismia, koska natsit haluaa kaasuttaa ei-natsit, eli siis kaikki muut. Natsi joka itkee suvaitsevaisuudesta on vähän niinku turpaan ottava tyyppi joka itkee, että “miksen minä saa lyödä, edes välillä!”

   (-1)
 6. Entä kepu ja kokoomus ... sanoo:

  Kun sosialismi on käytännössä kuollut aate, niin poliittinen kenttä pitää luokitella uudestaan. Kuinka modernia olisi Kansallissuvaitsevaiset, Kristillissuvaitsevat, Suvaitsevaisdemokraatit, Perussuvaitsevaiset, Suvaitsevan Kansan Demokraattinen Liitto ja Suvaitsevien Vihreä liitto.

  (0)
 7. Iloitsen Tosissani sanoo:

  Noin joka viidettä ei vangittu.
  – sitten ne neljä viidestä…

  (0)
 8. kalle sanoo:

  Haha:D täyttä paskaa tää kirjoitus. Rauhallinen mielenosoitus. Ei pahoinpedelty sivullisia eikä aiheutettu mielipahaa paitsi junteille. Menkää muualle inisemään.

  (-3)
  • kalle sanoo:

   Oho. Väärään tekstiin kirjoitin tämän.

   (-1)
   • Salkkari sanoo:

    Hetken jo luulin Kallea tyypilliseksi persuksi ;)

    (0)
 9. Immelman sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.