Juha Sipilä lupaa pitää maaseudun asuttuna vaikka keinosiementämällä

0
1

Katri Hyväkkä / Keskustan kuvapankki
Katri Hyväkkä / Keskustan kuvapankki

(SEMINOLOGINEN KONFERENSSI) Keskustan puheenjohtaja, tuleva pääministeri Juha Sipilä lupaa pitävänsä koko Suomen asuttuna, vaikka se vaatisi sitä että hän käy omakätisesti keinosiementämässä jokaisen lisääntymisikäisen ihmisen.

“Suomi kuntoon”, Sipilä sanoo ja käärii hihansa.

Hetkinen, sloganinhan voi käsittää myös imperatiivimuodossa.

“Kyllä: Suomi kuntoon”, sanoo Sipilä ja vetää pitkän kumihansikkaan käteensä.

Yksi lukijakirje

  1. Varuskunta-Eelit sanoo:

    Juha Sipilän mukaan hallitus saadaan synnytettyä toukokuun aikana, vaikka hän on vasta varovaisesti tunnustellut lehmän vaginaa. Sisäpiirin lähteiden mukaan syntymässä on korkeintaan kasa päättömiä, sokeita ja elinkelvottomia vasikoita.

    (-4)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.