1. sauli niinistö hei, tulin lue kommentti…

 2. Pökäle Eihän tässä nyt mitään maalikameroita tartte. Peli poikki siitä missä lue kommentti…

 3. sotilasasiantuntija Kuten useat puolueettomat vihervasemmistolaiset sotilasasiantuntijat ovat lue kommentti…

Ota tästä nyt ilmainen Lehti:

24.4.2012 19:35 | Kotimaa

Sauli Niinistö piilotti muotokuvansa lukittuun huoneeseen verhon taakse

(LONTOO) Tasavallan presidentin Sauli Niinistön virallinen muotokuva ei päädykään yleiseen levitykseen. Presidentin kanslia ilmoitti tiistaina, että alkuperäinen muotokuva on piilotettu Mäntyniemeen lukittuun huoneeseen, jossa sitä säilytetään ulkopuolisten katseilta suojassa samettiverhon takana.

Taideasiantuntija ja elostelija lordi Henryn mielestä päätös on valitettava, koska hän pitää kuvaa erittäin hienona.

“Se on parhain työsi, Pasi, paras mitä olet ikinä tehnyt. Sinun täytyy ehdottomasti lähettää se ensi vuonna Grosvenoriin. Akatemia on sille liian suuri ja vulgaari”, lordi ilmoitti mielipiteenään.

Presidentti Niinistö ei halunnut kommentoida asiaa, mutta hänen on kuvailtu olleen viime päivinä selvästi aiempaa vetreämmän oloinen.

2 luciain ciriettä

 1. Kyllä tätä punavihermedian salaliittoa on jo lehtikin täynnä, ulkomaalaisia suojellaan ja raiskaajien nimet jää kertomatta julki!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Eikan kouru

  24.4.2012 21:11

 2. Voi vain kuvitella millainen hirviö siellä luimistelee kauden loppupuolella. Sauli jo rasvaa rullaluistimiaan, kasvattaa takatukkaa ja paistattelee perhekuvissa naistenlehtien sivuilla. Salaisen huoneen avaimesta Sauli pitää huolta kuin suurvaltajohtaja ydinasekoodista. Kansakunnan karmeinta salaisuutta ei saa paljastaa. Ei ainakaan ennen seuraavaa presidenttikautta!

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Harmaat kasvot

  26.4.2012 16:47

Lehti också här

Lisää luettavaa Kotimaa (Juttu 89/1071)