1. Jortikka Urheilun oikeusturvalautakunta aikoo ottaa myös uudelleen käsittelyyn ns. lue kommentti…

 2. sauli niinistö hei, tulin lue kommentti…

 3. Jorma Pesonen Onko palkintojenjaosta (200 rekallista arvotavaraa Ukrainan itäosista) jo lue kommentti…

Ota tästä nyt ilmainen Lehti:

25.4.2012 13:49 | Seksivau

Epätoivoiset viihdetoimittajat: Jackie O edelleen Jenni Haukion ainoa vertailukohta

Photo Credit: Blue moon in her eyes

(FILEMON-PERKAMON) Suomen nuorin rouva Jenni Haukio osoitti jälleen olevansa Suomen Jacqueline Kennedy, Suomen viihdetoimittajien liitto muistuttaa epätoivoisesti. Uusin yhtäläisyys maailman vaikutusvaltaisimman miehen ja maailman rikkaimman miehen entisen puolison sekä kokoomuksen entisen viestintäpäällikön välillä löytyi tänään, kun rouva Haukio ei pystynyt vatsataudin vuoksi osallistumaan valtiovierailulle Viroon.

“Haukio ei ole kala, Haukio on kuin Jackie O.  Kävikö Jackie koskaan valtiovierailulla Virossa? Ei käynyt, eikä käynyt myöskään Hauki-o”, totesi viihdetoimittajien liiton puheenjohtaja Sunniva Surströmming.

Ennen presidentinvaaleja viihdetoimituksissa oli harmiteltu sitä, että kukaan ei osannut kääntää ranskankielisiä Carla Bruni -uutisia. Presidentin puolison vaihtuminen tohtori Pentti Arajärvestä rouva Jenni Haukioon kuitenkin lietsoi viihdetoimitukset kiimaan, sillä se tarjosi lupauksen kotimaisista glamour-uutisista. Itsepetos on jatkunut vakaana vaaleista saakka.

” Ihahaa!” hirnahtaa myös Rita Tainola.

 

4 luciain ciriettä

 1. Ei kannettu vesi kaivossa pysy.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Ässteetee

  25.4.2012 18:07

 2. Juice teki “Marilyn”-biisin. Missä viipyy Maki Kolehmaisen ja Kurre Westerlundin “Hauki-O”? Siinä olisi mukavasti stemmaava loppusointu, johon valtavan yleisömassan olisi helppo yhtyä. Voin jo kuvitella stadionin tunnelman…

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Ooo-ooo!

  26.4.2012 17:12

 3. “Suomen ja Viron välit ovat ratkaisevasti viilenneet viime päivinä ja aiomme siirtää joukkoja Suomenlahden rannalle valmiiksi merijalkaväen hyökkäystä varten”, totesi tasavallan presidentti Sauli Niinistö valtiovierailullaan. Syynä on Jenni Haukion hurrikaanimainen, tornadon kaltainen vatsatauti: Haukio oksensi Viron presidentti Toomas Henrik Ilveksen sekä Viron puolustusvoimain komentajan päälle. Tallinnassa hän myös oksensi Itämereen, minkä vuoksi Suomenlahti joudutaan sulkemaan toistaiseksi kalastukselta ja laivaliikenteeltä.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Pipsa Pillerihattu

  27.4.2012 13:21

 4. Ei kellään sen numbaa olis?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Ike Turust

  3.5.2012 12:59

Lehti också här

Lisää luettavaa Seksivau (Juttu 16/191)