1. L Tapaus nosti monille mieleen vastaavanlaisen skandaalin, jolloin julkisessa lue kommentti…

 2. jumala Kun anteeksi pyytää niin anteeksi saa tottakai. Antaja Alex b lue kommentti…

 3. Milloin ilmestyy paperi-Lehti? Ja minä äänestän aina Kongon mandrilleja tai Cthulhua jos vaan mahdollista. lue kommentti…

Ota tästä nyt ilmainen Lehti:

9.11.2011 14:19 | Talous

6,9:stä tuli 7,1

(PÖRSSI) Osakemarkkinat reagoivat tänään rajusti, kun kävi ilmi, että 6,9 on muuttunut. 6,9:n muutosta oli pelätty jo pitkään ja kun kävi ilmi, että siitä oli tullut 7,1, joutuivat markkinat paniikkiin. Aikaisemmilla kerroilla, kun numeron arvo on ylittänyt 7, ollaan jouduttu turvautumaan hätäjärjestelyihin.

Pörssit Euroopassa olivat kautta linjan laskusuunnassa. Helsingin pörssin yleisindeksi oli aivan eri kuin 7,1 tai 6,9. Lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan 7,1 on ehdottomasti suurempi luku kuin 6,9, joten pörssien rauhoittuminen aivan nopeasti ei vaikuta todennäköiseltä. Toivottavaa markkinoiden kannalta olisi, että 7,1:stä tulisi selvästi pienempi luku, esimerkiksi 5,4 tai jopa sitä alhaisempi.

Useat muut luvut ovat niin ikään muuttuneet päivän mittaan. Esimerkiksi 2, 32, 36 sekä lisänumerot 4 ja 354 1/7 ovat kaikki kutistuneet hieman. Lehti seuraa tilannetta.

3 luciain ciriettä

 1. Tää on vihreiden presidenttiehdokkaan salajuoni, yrittää edistää homojen adoptio-oikeutta ja kuusysistä mennään hintendojen ysikuutoseen.

  9.6

  9.11.2011 16:48

 2. Säälittävää Lehdeltä taas, eikö täällä muuta osata kun pilkata työtätekeviä pörssimiehiä? Ilmoitan kyllä Jan Hurrille tästä ja kohta saatte kuulla kuinka Eurooppa hajoaa ja puolet yhdistyy jenkkeihin ja puolet Venäjään. Sittenpä näätte!

  Totuudenpuhuja

  9.11.2011 19:52

 3. Tarkasteltaessa numeroiden väkevyyksiä kannattaa huomioida myös pilkun jälkeen tulevien numeroiden lausuminen. Onhan merkittävästi voimakkaampaa sanoa seitsemän pilkku kymmenen kuin seitsemän pilkku yksi. Jopa suosittaisin muotoa seitsemän pilkku sata!

  Heikki Heikinheikki

  11.11.2011 12:48

Lehti också här

Lisää luettavaa Talous (Juttu 34/298)