1. jumala Vuokrataan ja annetaan jopa ilmaiseksi, peppua siis. Timppa kertoo kaverinsa lue kommentti…

 2. Heikki Heikinheikki Suomenkieliset anatomiset sanat demonisoitiin, kun kristillisen sivistyksen lue kommentti…

 3. L Tapaus nosti monille mieleen vastaavanlaisen skandaalin, jolloin julkisessa lue kommentti…

Ota tästä nyt ilmainen Lehti:

29.10.2011 12:43 | Kulttuuri, Tiede

Filosofit hämillään: voiko Scooterin musiikki mennä pilalle?

Photo Credit: cody_der_fotomeister

(KALATORI) Filosofit ympäri maailmaa ovat hämillään niin sanotun Scooter-paradoksin takia, jossa väitetään, että Scooterin musiikki on mennyt pilalle uusimman singlen myötä. Pulma on erityisen kiinnostava siksi, että Scooterin ns. musiikkia on yleisesti pidetty äärimmäisenä paskana jo ennen David Doesn’t Eat -kappaleen julkaisua.

“Kysymys kuuluu: jos Scooterin musiikkiin panee laukkakompin ja vocoderia, onko se paskempaa kuin ennen? Tätä olemme joutuneet pohtimaan pitkään ja hartaasti”, sanoo akatemiatutkija Michael Schenker.

“Mannermaisessa filosofiassa on pidetty itsestäänselvyytenä, että laukkakomppi tekee kaikesta automaattisesti hyvää, mutta toisaalta ei sovi unohtaa, että puhumme kuitenkin Scooterista, jonka musiikki on äärimmäistä paskaa”, Schenker sanoo.

Paradoksia pohditaan ensi vuonna järjestettävässä Mamba ja Yö – miten vitussa täältä pääse pois? -konferenssissa, jonka tapahtumapaikaksi on alustavasti kaavailtu Poria.

3 luciain ciriettä

 1. Hyvinkin epäselvää on myös se, muuttuuko Scooterin uusin single entistäkin huonommaksi, mikäli siitä tehdään dubstep -editio? Ei käy kateeksi filosofeja.

  Elmeri

  29.10.2011 18:30

 2. Konferenssissa kuullaan myös Tero Vaaran, Olli Lindholmin ja Dalai-laman alustus aiheesta “Kuinka siilitukkainen / kalju julkkismies voidaan palauttaa takaisin normaaliksi kuolevaiseksi ja sen vaikutukset eri maailmanloppuskenaarioiden todennäköisyyteen”.

  Egon Omanapa

  29.10.2011 19:30

 3. Eikö tätä uutista tulisi tervehtiä ilolla, samaan tapaan kuin uutisia valoa nopeammista hiukkasista? Jos uutinen ei olekaan ensisijaisesti filosofinen vaan luonnontieteellinen: studio-oloissa on onnistuttu tuottamaan aiemmin absoluuttisena pidetyn paskan raja-arvon alittava kappale. Kyllä ainakin minun uskoni ihmiskuntaan vain nousee, kun jälleen kerran on menty mahdottomana pidetyn rajan ohi.

  bonusoliivi

  31.10.2011 17:38

Lehti också här

Lisää luettavaa Kulttuuri, Tiede (Juttu 25/279)