Persujen kritisoijat todella, todella onnellisia edustajien uhkailusta

0
5

Photo Credit: Larry1732

(TODELLAKIN) Perussuomalaisten kansanedustajat ovat saaneet nimettömiä uhkauksia, joista yhdestä on tehty rikosilmoitus. Puolueen sisällä toimiviin maahanmuuton vastustajiin kriittisesti suhtautuvat tahot ovat tästä todella tyytyväisiä.

Oikeasti, joku valopää katsoo parhaaksi tavaksi vaikuttaa  asioihin nimettömien uhkauksien lähettelemisen. Ja sitten tuumii, että jumalauta olin fiksu, kun liioittelin siinä uhkauksessa vähän, niin sitten siitä ei voi kukaan pahastua kun se oli niin vitun ironinen. Tieto on otettu vastaan tyytyväisenä ihan kaikkialla, missä halutaan esittää ihan oikeaa kritiikkiä oikeasti tärkeistä asioista.

“Kiitti jätkät. Tämä oli muuten juuri se, mitä tarvittiin, että mielekäs kritiikki on jatkossakin mahdollista. Että kiitos, kiitos oikein vitun paljon”, todetaan nimettömässä onnittelusähkeessä.

“On muuten tämän jälkeen aina vaan helpompi vakuutella ihmisille, että perussuomalaiset ja maahanmuuton vastustajat eivät ole Suomen syrjityin vähemmistö, ja että perussuomalaisten kritisoiminen ei tarkoita niiden oikeuksien rajoittamista, vaan ihan normaalia julkista keskustelua. Että nyt jätkät, kiitoksia, kiitoksia oikeasti ihan vitusti,” onniteltiin uhkauksien takana olevia tahoja.

 “Ululuu, ululuu” kuvaili omia huolenaiheitaan tuore kansanedustaja ja neekeriukko Teuvo Hakkarainen.

5 lukijakirjettä

 1. Erilainen Nuori sanoo:

  Jos ei meno muutu niin tapan teidät kaikki!
  (… ydinpommilla!
  … joka on piilotettu EUROOPPAAN!
  … ja vielä kesken Suomi-Saksa jääkiekkomatsin!!!
  … kun Suomi ON VOITOLLA!!!)

  (1)
 2. Masa Marsu sanoo:

  Herra Hakkaraisen eduskunta-avustajana tahtoisin huomauttaa, että arvon neekeriukkoa on siteerattu väärin tässä punaviherstalinistien Lehdeksi kutsutussa käärmeenpesässä.

  Oikeasti herra Hakkarainen huusi tynnyristään, solmio tyylikkäästi bandanaksi laitettuna, että “uli uli uli”; ei missään tapauksessa “ululuu, ululuu”. Toivon, että jatkossa “arvoisa” etelän media pitäytyy faktoissa eikä anna suvaitsevaiston ajojahdinomaisen agendansa näkyä artikkeleissa.

  (1)
 3. Huolestunut internet-vaikuttaja sanoo:

  Samaan aikaan edustaja Halla-aho (Suomen Sisu) on ilmoittanut, että koska kaiken maailman maailmanparantajahipit ja musliminhalaajat eivät tykkää hänestä, hänellä on oikeus sorsia kaikkia joista ei tykkää. Poliisille poliisin oikeudet, anarkistille pamppua!

  (0)
 4. vakava sanoo:

  Mennään kirjottamaan ne oikeat mielipiteet jonnekin muualle eiks je?

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.