Prince järjestää lisää peruttavia keikkoja

0
10

(LIPPULAPPU) Prince on ilmoittanut järjestävänsä suuren kysynnän vuoksi Suomessa ilmoitettua enemmän konsertteja, jotka perutaan viime hetkellä. Uusimman tiedon mukaan Prince aikoo peruuttaa joulukuun 24. päivän esiintymisen puolta viikkoa aiemmin ja tammikuun 1. päivälle suunnitellun keikan vain puolta tuntia ennen showtimeä. Ensi perjantain keikan perumisesta ilmoitettiin suunnitelman mukaisesti tänään.

“Suomalaisfanit pääsevät nautiskelemaan uskomattoman elinvoimaisesta keikan peruuttamista vain hetkiä ennen kuin Princen pitäisi nousta lavalle. Tämä tulee olemaan etenkin pitkämatkalaisille ainutlaatuinen kokemus”, keikkajärjestäjä kommentoi.

“Myönnän, että Princen perutut keikat olivat kovimmillaan 1980-luvulla, mutta kyllä nykykuntokin on osoittanut, että kukaan ei peru keikkojaan yhtä eroottisesti kuin Prince”, artistin fani Prinssi Nelson sanoi.

Lisäksi liput myydään Lippu.fi-palvelun kautta, jotta kukaan ei vahingossakaan pysty ostamaan niitä tai ainakin pääsee maksamaan itse tulostetuista lipuista 1,5 euron palvelumaksun.

10 lukijakirjettä

 1. rojalisti sanoo:

  Ei mene mikään eteenpäin kun aina vaan peruutetaan. Vaikka täällä Lahdessa on niin odotettu. Yks perunanenä toi prince Daniel.

  (0)
 2. Erilainen prinssi sanoo:

  Pirun ulkomaalaiset tulevat tänne perumaan meidät rokkikeikat.

  (0)
 3. Prince Rohkea sanoo:

  Princen kiertueen keskeytti Fennoskandian alueella voimistunut purppurasateen rintama. Parhaimmillaan barometrit näyttivät lukemaa 1999.

  (0)
 4. Tuore Prinssi sanoo:

  Kuten hodareiden myynti, ei rokkikeikkailukaan sovi “värivikaisille”. Ei ainakaan joensuussa!!!11

  (0)
 5. Tuore Prinssi sanoo:

  “Kuten hodareiden myynti, ei rokkikeikkailukaan sovi “värivikaisille”. Ei ainakaan joensuussa!!!11”

  Ja kirjoitin tämän muuten pilke silmäkulmassa ja odotin ilman muuta, että Lehti olisi muokannut sen parempaan ulkoasuun.

  (0)
 6. Tare 77 sanoo:

  Kirjoitin tämän, koska toiveenani on, että lehti muokkaisi sen parempaan ulkoasuun. Siis mä en oo ollenkaan tyytyväinen siihen miltä tää mun teksti näyttää tänään. (Luetaan sttailausohjelman streotyyppihomon äänellä)

  (0)
 7. Tuohtumuksen kouraisema teini sanoo:

  Minä taas perun nyt koko tämän kirjoitukseni, sillä näyttää siltä, ettei suomalainen toimittajakunta suorita mitään muokkauksia paskimpaankaan kommenttiin. Ja jos tämä kirjoitus sisältää kaikki nämä sanat, olisin ollut oikeassa, jos en olisi tätä perunut, niin kuin kuitenkin tein.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.