Lehden lukijatutkimus 2005

0
18

Alati uudistuva Lehti tahtoo tietää, mitä mieltä juuri Sinä olet julkaisustamme. Olemme aina kuunnelleet tiiviisti lukijakuntamme ääntä, mutta saadaksemme vieläkin tarkempaa tilastotietoa ja edistääksemme maittemme välistä ystävyyttä, yhteistyötä ja keskinäistä avunantoa, olemme valmistelleet ensimmäisen suuren lukijatutkimuksemme: Lehden lukijatutkimus 2005.

Vastaamalla tutkimukseemme olet mukana kehittämässä Lehteä entistäkin lukijaystävällisempään ja kansalaisjournalistisempaan suuntaan. Nöyrä toivomuksemme on, että mahdollisimman moni teistä molemmista lukijoistamme tarttuisi tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Älkääkä unohtako, että oikein vastanneiden kesken arvotaan arvokkaita palkintoja!

Lopuksi toivotetaan kaikille kaupungin asukkaille riemullista joulujuhlaa. Slutligen tillönskas stadens samtliga invånare en fröjdefull julhelg.

Sammuttakaa turvavyöt, kiinnittäkää savukkeenne.

Lehden puolesta,
Harvey-jänis

Kirjoittaja on Lehden markkinointipäällikkö

18 lukijakirjettä

 1. Lukija sanoo:

  Jotta teille ei tulisi paha mieli näin jouluna, niin vastasin kaksi kertaa.

  (0)
 2. Lukija sanoo:

  Ps. kiitos palkinnoista jo etukäteen. Osoitehan teillä pitäisi olla.

  (0)
 3. veijo veto-oikeus sanoo:

  entä jos on käynyt amatti koulun ja lukijon? luuletteko te olevanne muka parempia. pah. toivottavasti joulunne menee aivan päin jeesusta.

  rakkain terveisin: painukaa helvettiin.

  (0)
 4. JW sanoo:

  Miksei kinua oltu laskettu vaihtoehdoksi “Olen…” osioon? Rasismia.

  (0)
 5. mss sanoo:

  Köh köh. Vittuaks näitä jouluna kysellään! Kaikil on vaan maha täynnä rosollia ja vituttaa!

  (0)
 6. Snakke Borg sanoo:

  Sain pihaamme jäätyneeltä joulupunkilta vähänkäytetyt Suomi Huumeetomaksi -sukat, joten en tarvitse juuri muuta maallista mikäli talvi ei kovasti pitkity yli heinäkuun. Varmasti arvokkaat palkintonne voitte pitää itse, kunhan kirjoituspalkkioni maksetaan kuten ennenkin, Hämeenlinnan ilmarata-aseman hermafrodiittien WC:n alapesu-altaan (kolmas vas.) taakse alkujaankin ruskeassa kirjekuoressa joka kuukauden joka kolmas tasatunti.

  (0)
 7. Jiri Parma sanoo:

  Suomalainen, kun se on tuhdissa jouluhumalassa, niin tällaista jälkeä tulee. Minulle tutkimus, kilpailu ja palkinto ovat yhdentekeviä. Olen nimittäin kääntynyt buddhalaiseksi.
  Enpäs olekaan, koska kinkku on hyvää.
  Mutta on se hyvää se viinakin.

  (0)
 8. Pseudoturkulainen sanoo:

  Varpusparvi jouluaamuna – Virallinen Joulukakka.

  (0)
 9. Harri Ruukkunen sanoo:

  Välitättekö muka? Ihan oikeasti?

  Kysymyksistä tuli hieman mieleeni poikavuosinani lukemani Suomen Mad-lehti. Ei silti, että olisin kyselyyn vastannut tai Madia lukenut tai joskus ollut poika.

  Vai tykkäättekö tekin pojista? Ai, no en minäkään.

  Tämä oli paras joululahja.

  (0)
 10. Jiri Parma sanoo:

  Verojen vähennyksen jälkeen yksi henkilö taloudestamme osallistui kyselyyn. Entinen alter egonikin oli vastausvaihtoehtona. Jopas.
  Eikös yli oppilas kirjoiteta myös erikseen??

  (0)
 11. Sporttimaisteri sanoo:

  Hei, te verorahoilla tyhjää toimittavat bolshevikkiloiset!

  Nimimerkkini oli yhtenä vaihtoehtona, yhdessä muiden tunnistetietojen kanssa. Tämä muistetaan. Me tullaan Soneran jätkien kanssa haastamaan teidät oikeuteen. Ei niinkään että tarttisin lisää rahaa, vaan tykkään kiusata humanisti- ja sosialistitoimittajia, joita tämänkin maan media on täynnä.

  Tässäkin julkaisussa alinomaan kritisoidaan markkinoita, vaikkeivat sosialistitoimittajat markkinoista mitään tiedä. Ja ollaan muka luusereiden puolella, vaikka kaikki tahtovat kuulua voittajiin. Taitaa olla Halosen sossupummikannattajien salajuoni koko juttu,

  Ette uskalla kilpailla kanssani markkinoilla, ette akateemisessa maailmassa ettekä tatamilla, joten nyt kohtaamme raastuvassa. Mutta minä tulen läpsimään teitä molemmille poskille myös siinä miljöössä. Voittajaksi voi syntyä ja lentää elämässään kaikkien esteiden läpi rautaisen, suorastaan teräksisen, ei, timanttisen, suorastaan diamondisen tahdonvoimansa avulla.

  Olen kova. Olen voittaja.

  Terveisin
  Sporttimaisteri
  Ylpeä osakesijoittaja

  (0)
 12. Harri Ruukkunen sanoo:

  Sporttimaisteri, voitko läpsiä myös minua? Nahkapiiskalla? Molempia poskia?

  Minäkin olen jo ihan kova.

  (0)
 13. Ja oliko externaalisen kvaliditeetin virhelähteisiin ja/tai sisäiseen viskositeettiin (viskoittamisen intensiteettiin) kiinnitetty tarpeeksi huomiota kysymysosioita laadittaessa?

  (0)
 14. kiitos & anteeksi sanoo:

  Kohta “ammatti koulu” nauratti niin ettei pitkään aikaan mikään. Se tuli niin yllättäen, kurvasi nurkan takaa vasemmalta jatkaen saman tien matkaa niin että jäin hölmönä pölyä nieleskelemään.

  (0)
 15. Salaperäinen sanoo:

  jep. teidän lehtenne on täyttä scheissea. pahempaa paskaa en ole koskaan lukenut, mutta voitatte tietysti suoralta käsin esimerkiksi iltalehden ja katson. hymy ja rikosposti taitavat siltikin olla suosikkilehtiäni. niin ja sanokaa sille puhelinmyyjälle ettei kiusaa enää minua. en jaksa niitä soittoja enää keskellä yötä kun tyrkytätte lehteänne ja erikoisetuna opusta “kuinka tehdä lehdestämme wc-paperirulla”

  (0)
 16. Jacques Bunuel sanoo:

  Kerpomullets ja Dirty Harry Sextet ensi pe 8.9. UMO:lla! Soul Kitchen-klubin kolmevuotisjuhlaa!

  Lisäksi dj Lovroc ja skedeleffa Vidsonait Procolsonait (meininkiä Procol Harumin tahtiin)

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.